zondag 31 december 2006

Het wonder is geschied

Heren, Dames vanaf het nieuwe jaar is ook Klaas voorzien van hyper moderne apparatuur. Hierdoor is hij zelfs instaat om de website van de Lazy Frog te lezen, maar dat is nog niet alles. Ook heeft Klaas de beschikking gekregen over een heus e-mail adres. Dit is geworden clausvandijk aangezien klaasvandijk al bezet was. Zijn provider is @home.nl.
Stuur even een e-mail naar Claus, maar verwacht niet dat hij er direct op kan reageren aangezien hij nog niet weet hoe zijn computer werkt.
Naast een nieuwe computer heeft Klaas ook een digitale camera gekregen die hij weer kan aansluiten op de computer. Het is dus goed mogelijk dat Klaas de taak van Mikey overneemt als vaste fotoreporter van de Lazy Frog.

2 Comments:

Blogger petra said...

@klaas:
welkom in de wondere wereld van computers enz. succes met het uitvinden van alles. ik verwacht binnenkort een bijdrage van je op deze site inclusief foto's.

13:55  
Blogger GUZ said...

@klaas: ook welkom namens GUZ en succes met uitvinden van alles, ik verwacht binnenkort geen bijdrage van je op deze site inclusief foto's. (maar ik laat me graag verrassen.

21:38  

Een reactie posten

<< Home