zaterdag 24 maart 2007

Degelijke 5-3 overwinnig

Soms heb je het als coach moeilijk en sta je voor keuzes die je soms niet wilt of kunt maken. Als dan op een dag, de wedstrijden der wedstrijden op het programma staat en je de punten moet pakken dan ben je hier als coach maanden mee bezig in de voorbereiding.
In gedachten vliegt de wedstrijd meerdere keren door je hoofd en verzin je iedere keer weer andere strategieën om maar niet te verliezen.
Je denkt dat je de voorbereiding perfect hebt georganiseerd, maar op de wedstrijddag loopt dan alles anders en krijg je tegenslag na tegenslag te verwerken. Als dan na alle tegenslag ook nog 3 van je spitsen niet kunnen voetballen is het drama compleet. Guus gunt zijn vrouw het geluk niet om als cadeautje voor haar verjaardag te gaan voetballen en haar een overwinning te schenken. Seije is het vergeten en gaat lekker werken, sommige mensen vergeten hun werk. Martin loopt zoals altijd in de weg en loopt tegen Tom aan en beide zijn geblesseerd. Abe heeft last van zijn maag, iets met vlinders. Ronnie had zijn collega al meer dan genoeg gezien die week(mikey was elke dag optijd) en wilde ook niet invallen. Willem zijn vrouw was weer zwanger en moest daarom zijn verantwoordelijkheid nemen.
Maar gelukkig waren er nog wel twee spelers bereid om voor veel drank en vrouwen zich in het shirt van The Lazy Frog te hijsen en zij hebben dan ook The Lazy Frog aan een overwinnig geholpen. Koos als slot op de deur in de verdediging, aangezien de keeper volledig uit vorm(of juist in vorm) is. Nick als superspits met maar liefs 4 doelpunten.
Helaas zijn er geen foto's gemaakt aangezien ook Klaas niet aanwezig was.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Leuk geschreven Coach!
Kleine correctie: Sije had zich verslapen en heeft zich via sms verontschuldigd.

20:05  

Een reactie posten

<< Home