zondag 31 december 2006

Het leven van en kikker

Soms is het leven van een kikker niet zo geweldig.

Het wonder is geschied

Heren, Dames vanaf het nieuwe jaar is ook Klaas voorzien van hyper moderne apparatuur. Hierdoor is hij zelfs instaat om de website van de Lazy Frog te lezen, maar dat is nog niet alles. Ook heeft Klaas de beschikking gekregen over een heus e-mail adres. Dit is geworden clausvandijk aangezien klaasvandijk al bezet was. Zijn provider is @home.nl.
Stuur even een e-mail naar Claus, maar verwacht niet dat hij er direct op kan reageren aangezien hij nog niet weet hoe zijn computer werkt.
Naast een nieuwe computer heeft Klaas ook een digitale camera gekregen die hij weer kan aansluiten op de computer. Het is dus goed mogelijk dat Klaas de taak van Mikey overneemt als vaste fotoreporter van de Lazy Frog.

woensdag 27 december 2006

kerstdiner, the day after

het beloofde veel goeds, 2 aankondingingen op de site om met de kerst te komen eten. het duurde even maar uiteindelijk kwamen de aanmeldingen binnen en kon gert voor 11 personen de keuken in.

Kaarsjes aan, muziek op de achtergrond, korte film als stemmingsmaker voor het diner aan en...... we konden aan tafel.

Natuurlijk als eerste "gang 1", al snel gevolgd door "2", na "4"of was het al weer "5" een wel verdiende pauze en tijd voor een flesje voor de liefhebber.
Daarna konden we weer door met de laatste '"2 of 3" gangen. Hoe dan ook het was hard werken om alles op te eten. Gelukkig bleef de sfeer goed en heb ik niemand horen klagen. eind goed al goed denk ik dan maar.

GERT BEDANKT!!!

woensdag 20 december 2006

Geen voetbal!!!!!!

De wedstrijd gaat vrijdag NIET door.
zie http://glimmen.net/news.php

FC Groningen en de feestavond gaan wel door natuurlijk.

dinsdag 19 december 2006

zvt. The Lazy Frog vs. Futsal Glimmen

Aankomende vrijdag 22 december spelen we om 20.30 uur vriendschappelijk tegen Glimmen.
Daarna lekker de tweede helft van Heracles - FC Groningen bekijken onder het genot van een drankje. Vervolgens hopelijk nog een gezellige jaarafsluiting op gedeeltelijk kosten 'van' de vereniging.

maandag 18 december 2006

dinsdag 12 december 2006

Het einde nadert

Aangezien we het dit jaar droog houden tijdens de jaarwisseling wilde ik voorstellen om gezellig bij mij het nieuwe jaar in te luiden.

Maar let op, Vol is Vol, zoals wij altijd tegen badmeester in het scharlakenhof zeggen. Vandaar dat aanmelden een verplichting is.

Wil iedereen een lijstje maken met daarom zijn goede voornemens zodat ik daar een top tien van kan maken.

p.s. aanmelden kan alleen dit jaar plaatst vinden.

zondag 10 december 2006

De dragende kracht...






Need I say more????

The Lazy Frog vs DSM biologics





Vooraf aan de wedstrijd waren de verwachtingen laag. Zonder onze superspits Martin E. tegen DSM biologics, moesten we opboxen tegen een serieuze tegenstander zonder onze doelpuntenmachine.

Zonder The Coach, maar met een 1e divisie keeper kwamen we al snel op 1-0 achterstand. Dat schoot bij Guz in het verkeerde keelgat en strafte het af met 3 prachtige goals.Ondanks frustaties bij enkele spelers over het wanbeleid van een toeschouwer (kan Manke Nelis in vervolg aan de bar??) ging het team er vol voor. Met deze riante voorsprong speelden we op karakter de wedstrijd uit naar een 6-2 overwinning gedragen op ons juichende jonge publiek. Met nog 2 doelpunten van de jarige job en 1 van onze pepernotenbakker.

Jozo