dinsdag 27 maart 2007

Het is weer zover.


Je zit op je werk en je staart naar buiten en je zegt BBQ en na wat heen en weer gepraat raken je collega ook overtuigd van de noodzaak. Ik had al meteen 1 medestander en nadat twee van mijn collega's hun vrouw hadden gebeld en hun hadden verteld dat ze gingen BBQ. Had ik toch al weer het acceptable aantal van 4 BBQ gekken.

Op naar de winkel en dan valt het toch niet mee om daar een BBQ vleespakketje te vinden. Op mijn mijn vraag waar staat de houtskool keek de vrouw van de C1000 mij vol ongeloof aan en zei, dat is een seizoensartikel en ik dacht, "precies, het seizoen is begonnen."
Mijn Collega is naar de Gamma gereden, want er moest ook nog een BBQ komen. Die van de hem was een beetje verroest. Ook bij de Gamma waren ze nog niet voorbereid op het nieuwe seizoen en kon er geen BBQ gekocht worden. Gelukkig hadden ze daar nog wel een vooraadje houtskool staan. Op het roster van de magnetron werd er vrolijk gebbqd.

Heren/Dames het BBQ seizoen is hiermee officieel van start gegaan.

zaterdag 24 maart 2007

Degelijke 5-3 overwinnig

Soms heb je het als coach moeilijk en sta je voor keuzes die je soms niet wilt of kunt maken. Als dan op een dag, de wedstrijden der wedstrijden op het programma staat en je de punten moet pakken dan ben je hier als coach maanden mee bezig in de voorbereiding.
In gedachten vliegt de wedstrijd meerdere keren door je hoofd en verzin je iedere keer weer andere strategieën om maar niet te verliezen.
Je denkt dat je de voorbereiding perfect hebt georganiseerd, maar op de wedstrijddag loopt dan alles anders en krijg je tegenslag na tegenslag te verwerken. Als dan na alle tegenslag ook nog 3 van je spitsen niet kunnen voetballen is het drama compleet. Guus gunt zijn vrouw het geluk niet om als cadeautje voor haar verjaardag te gaan voetballen en haar een overwinning te schenken. Seije is het vergeten en gaat lekker werken, sommige mensen vergeten hun werk. Martin loopt zoals altijd in de weg en loopt tegen Tom aan en beide zijn geblesseerd. Abe heeft last van zijn maag, iets met vlinders. Ronnie had zijn collega al meer dan genoeg gezien die week(mikey was elke dag optijd) en wilde ook niet invallen. Willem zijn vrouw was weer zwanger en moest daarom zijn verantwoordelijkheid nemen.
Maar gelukkig waren er nog wel twee spelers bereid om voor veel drank en vrouwen zich in het shirt van The Lazy Frog te hijsen en zij hebben dan ook The Lazy Frog aan een overwinnig geholpen. Koos als slot op de deur in de verdediging, aangezien de keeper volledig uit vorm(of juist in vorm) is. Nick als superspits met maar liefs 4 doelpunten.
Helaas zijn er geen foto's gemaakt aangezien ook Klaas niet aanwezig was.

maandag 19 maart 2007

Sara kan rollen van rug naar buik


Op de dag dat ons meissie 7 maanden werd, had ze het eindelijk door!


Hier de foto van een trotse dame na haar eerste rol.



Zo goed P???

zondag 18 maart 2007

goed zo

toch fijn dat nu iedereen weer weet, en kan inloggen, we daar zo massaal gebruik van maken. iemand nog iets nieuws te melden of bewaren we dat gewoon voor de volgende wedstrijd uit angst elkaar niets meer te vertellen te hebben??

dinsdag 13 maart 2007

Inloggen

Het is allemaal andeers geworden en vernieuwd, mocht je nog een oud account hebben dan kun je hier nog inloggen maar zet je account wel even om naar een google account zodat je kunt blijven posten.
http://www.blogger.com/login.g?directLogin=true

zondag 11 maart 2007

dertig


nodig een paar mensen uit die kunnen drinken......


en vind twee idioten die betalen....

en je hebt een feestje,

iedereen bedankt voor de gezelligheid!

hepe kote

dinsdag 6 maart 2007

Geheime berichten


Sommige mensen plaatsen wel berichtjes maar deze verschijnen dan nooit op het blog, maar hoe zou dat nu kunnen.

Wie kan mij vertellen welke berichtjes wel zichtbaar zijn en welke voor iedereen een geheimpje zullen blijven.

p.s de knop Save as Draft is dus niet de knop om iets te publiceren.

zaterdag 3 maart 2007

plaatsen van berichten

als ik het kan moeten jullie het ook kunnen......